Глупост ли е ако не сменя ремъка и ролките, а сменя само маслата и филтрите??? Колата е нов внос, на 110 000км, в Италианската сервизна книжка и на капака на ремъке пише, че е сменен на 82 000км. Като ми мериха компресиата, майстора ми каза, че свещите ми са като нови и на не повече от 15/20 000км. Имам 2 санта феродо на дисковете, та по всички тесзи фактори съдя, че наистина са сменяни всички консумативи преди 30 000км. Та мисълта ми е, дали да не сменя само маслото и всичките и филтри, а ремаците и ролките не оставя за лятото, и така да я карам 2/3 000км. Знам че си е риск голям, но пък един ремък не държи ли 50/60 000км???
П.С аз съм келеш на 21, никой не ми е давал пари за 1-вата АЛФА, нито за тази, работя 7-ни в седмицата зада изкарвам някой лев в повече, за да си карам колата, живея с нашите и т.н.
ДА ЗНАМ, може би ще кажете "Като нямаш пари, каде отиваш". Но това е БЪЛГАРИЯ. Мерака да имам такава кола ми мина, зашото вече я имам, но ако мога да спестя някой кинт, бих го направил. Затова кажете вашето мнение, по този въпрос.
П.С аз съм келеш на 21, никой не ми е давал пари за 1-вата АЛФА, нито за тази, работя 7-ни в седмицата зада изкарвам някой лев в повече, за да си карам колата, живея с нашите и т.н.
ДА ЗНАМ, може би ще кажете "Като нямаш пари, каде отиваш". Но това е БЪЛГАРИЯ. Мерака да имам такава кола ми мина, зашото вече я имам, но ако мога да спестя някой кинт, бих го направил. Затова кажете вашето мнение, по този въпрос.
Comment